Technology Conference 2016

Centret afholdte den 16. og 17. november 2016 sin første konference, hvor emnet var potentialet for at øge indvindingen af den danske olie og gas i Nordsøen gennem ny teknologi.

Omkring 200 repræsentanter fra erhvervsliv og universiteter mødtes i Helsingør for at drøfte, hvordan parterne i samarbejde kan udvikle løsninger til de udfordringer, som indvindingen af olie og gas står overfor i de kommende år i den danske del af Nordsøen.

På konferencens første dag var ’co-creation’ i fokus med indlæg og dialog om, hvordan erhvervsliv og universiteter opnår det bedste samarbejde trods forskellige succeskriterier i organisationerne.
Anden konferencedag var dedikeret til videnskabelige præsentationer og dialog om de akademiske udfordringer.

Se programmet fra konferencen