Technology Conference 2019

Technology Conference 2019 fandt sted d. 5. og 6. november på Comwell Kolding.

Hvordan skaber vi de bedste og mest værdifulde overførsler af teknologi fra R&D/Innovation til faktisk implementering, specielt mellem forskning og industri? Det er et af spørgsmålene, der blev rejst og debatteret på Technology Conference 2019. Her præsenterede vi de mange forskningsbaserede resultater fra hele partnerskabet for at vise, hvordan centret arbejder for at forbedre olie- og gas indvindingen fra den danske del af Nordsøen.

Provost ved DTU, Rasmus Larsen bød endnu engang velkommen til årets konference, hvor talere som Henrik Tirsgaard fra Total og Brian Sullivan fra IPIECA var på programmet.

Konferencen bestod bl.a. af en paneldebat om teknologioverførsel. Panelet bestod af Ole Hansen fra Total, Michael Faber fra Aalborg Universitet, Jeanne Mia Lønstrup fra Maersk Drilling, Jens Peter Thomsen fra Ocean Team og Nigel Edmondson fra MADE.

Der blev også afholdt en konkurrence, hvor alle konferencens deltagere kunne stemme på den Bedste Stand/Poster. Et stort tillykke til alle vinderne! 

Find alle abstracts her
Find programmet her

 

Winners of Best Poster
Vinderne af Best Poster/Booth