CCS Conference 2022

Den 14. juni løb CCS Conference 2022 af stablen på Bernstorff Slot.

CEO Morten W. Jeppesen åbnede CCS Conference 2022 på Bernstorff Slot.

Over 100 centrale partnere fra industrien og akademia deltog i vores CCS Conference 2022: CCS and CO2 Management: From Capture to Offshore Storage

Det intensiverede fokus på at nå klimamålene i Danmark og internationalt har sat skub i modningen af viden og teknologier inden for CO2-fangst, CO2-transport og CO2-lagring. Det er vigtigt at finde den rette balance mellem CO2-tryk, -temperatur og -kvalitet i hele CCS-værdikæden. Ikke kun for projekternes økonomiske levedygtighed og sikkerhed, men også for at opnå det lavest mulige CO2-aftryk.

Konferencens hovedfokus var derfor på problematikker ved overgangsfaserne i CCS-værdikæden. 

Programmet

Konferencens program bød på ekspertpræsentationer og en spændende paneldiskussion om potentielle muligheder for at optimere værdikæden.

Panelet bestod af Mathieu Prevost fra TotalEnergies, Søren Reinhold Poulsen fra Ineos, Ajay Arora fra Evergas, Henrik Lyhne fra Pentair og Morten W. Jeppesen fra DTU Offshore.

Dagen igennem bidrog deltagerne med et stort engagement og gode spørgsmål. Emner såsom styring af CO2-faseændringer og CO2-kvalitet, standarder samt optimering af CCS-projekternes samlede CO2-aftryk blev diskuteret. Konferencen sluttede med en hyggelig networking og poster session på slottet.

Find programmet her 

Præsentationer fra keynote-talere

Herunder kan du downloade præsentationerne fra talerne.

Næste år afholdes CCS Conference tirsdag den 6. juni 2023. Nærmere information om program og tilmelding følger i begyndelsen af 2023, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.