En tværfaglig netværksorganisation

Netværk er en central del af vores DNA. Vi er født som en netværksorganisation med fem partneruniversiteter, og hver dag samarbejder vi med eksterne partnere fra industrien og den globale forskningsverden. På den måde skaber vi en unik vidensbase, der hele tiden udvikler sig og søger nye veje for at løse de udfordringer, vi står overfor.

Vi ser på vores netværk som et neuralt netværk. Det er ikke antallet af aktører, der er afgørende, men i højere grad forbindelserne mellem de forskellige aktører, der skaber værdi. Derfor prioriterer vi at skabe et rum, hvor den rette kombination af virksomheder og forskere med forskellige ekspertiser mødes og udvikler løsninger i fællesskab.

Vi tror på, at den bedste forskning opstår i en åben proces, hvor mange forskellige parter har mulighed for at bidrage. Mange af vores projekter tager udgangspunkt i de udfordringer, TotalEnergies oplever som operatør i de danske felter i Nordsøen, men når problemet er beskrevet, er der rig mulighed for at bidrage til løsningen. Vi inddrager de partnere, der er brug for, uanset om det er udenlandske forskere eller kommercielle partnere, der kan levere materiale til en prototype.

Vil du samarbejde med os?

Hvis du vil være akademisk partner i et projekt, kan du finde mere information her. 

Er du eller din virksomhed interesseret i at samarbejde med os, kan du finde mere information her.